Creme fraiche-dressing med ramsløg

Creme fraiche-dressing med ramsløg smager godt sammen med kartofler eller på salat
Tæt bestand af ramsløg. Foto: Malene Bendix

Lidt om ramsløg

Creme fraiche-dressing med ramsløg smager dejligt til kogte og bagte kartofler eller som dressing på salat.

Du skal bruge bladene fra ramløg. De spirer i slutningen af marts måned. Bladene smager bedst inden planten har afblomstret i juli måned.

Ramsløg er lette at kende på lugten - den minder om hvidløg.

Læs mere om ramsløg i leksikonet.
 

Sådan gør du

  • Hak bladene fint.
  • Bland creme fraiche med salt, peber, citron og ramløg
  • Dressingen bliver bedst hvis den får lov at trække ½-1 time

Alle kan bruge ideen her - børn, unge, voksne og gamle. Hvis du er lærer, kan du bruge ideen i skolen, men du må selv tænke den ind i dit fag.