Frikadelle på pind

Se her, hvordan du laver den gode gamle ret: Frikadelle på pind.
Det er let at lave frikadelle på pind. Foto Malene Bendix

Sådan gør du

  • Tænd et bål, som kan give gode gløder.
  • Find og snit snobrødspinde, så der ikke er bark på den yderste ende.
  • Læg kødfarsen ned i skålen. Skær den ene kvarte ud - og hæld æg, havregryn, revet løg, hakkede krydderier i skålen og rør det hele godt.
  • Vask og tør dine hænder - tag en klump fars og sæt den fast omkring enden af din snobrødspind. Vask fingre igen.
  • Steg frikadellen over bål, til den er stegt helt igennem.
Spis din frikadelle lige fra pinden - eller læg den på en tallerken med skovsalat og snobrød.
 
Velbekomme!
 
 
Bag et snobrød og en frikadelle på pind - og del dem.
Foto: Malene Bendix.

 

Alle kan bruge ideen her - børn, unge, voksne og gamle. Hvis du er lærer, kan du bruge ideen i skolen, men du må selv tænke den ind i dit fag.